Anotace: Jak změnit toho druhého? Snad jen tím, že bude chtít sám, pak vše bude lehčí a snadnější a klid doma zavládne nám..
Asi není dobře snažit se druhého změnit, spíš se ho snažit přijmout takového jaký je.. ST, moc hezká báseň.
16.04.2010 15:38:00 | Pevya
řekla bych, že snad všeobecně z lidí, ne jen z mužů dělá napodobeniny, jak jsi vyjádřil; atrapy..Je to o možnostech a o volbě...a snad i trpělivosti.
04.04.2010 22:35:00 | slza29
Člověka nezlze změnit. Nende nikoho nutit, tohle je jenom v nás lidech. Jen on sám na to musí příjít, být vždy svůj a pokud se bude chtět změnit, udělá to, pokud ne... bude takový, jaký je. Nikdo nikdy není k obrazu našemu a jelikož dosud jsem nepoznala dokonalého člověka, pokaždé bude ten druhý napůl takový, jakého ho chcem a napůl svůj... takový, jaký chce být on/a... protože láska je kompromis, který když skončí, není to dobré... zvláště když naša slova neslyší.
03.04.2010 14:25:00 | NikitaNikaT.