Jdu spát
Jdu spát.
Snít.
Naslouchat.
…tomu, jak sýkorky oddechují
jak tráva chytá barvu zelenou
jak se kočky na dvorku o sebe třou,
hřbety do obloučku,
v těsném hloučku,
s vášní tancujou.
Jdu spát.
Ve spaní bdít.
Pod víčky tajně jiný život žít.
Jdu spát.
Lehounce.
Po špičkách.
Jdu spát.
A přivolat tvé objetí.
Ve spánku slibovat:
koukej ! poletím !
Už jdu spát.
A pod čarou řádky číst.
Spát a čekat další
- snad už miliontej –
list.
Jasně že od tebe.
Přečteno 432x
Tipy 33
Poslední tipující: enigman, WhiteSkull, Marfuša, Holis, Manon.H, Květka Š., Pája Black, labuť, jedam, Štěpina G, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)