Musíme si říkat,že přijdou opět lepší časy,jinak bychom se ze
všeho asi zbláznili:).Raděj se zacul-Culík se na Tebe také culí-héle:-))))).
04.04.2010 10:45:00 | CULIKATÁ
Možná se pletu,
ale jestli rozbila se,
spousta střepů zase
štěstí dává na talíř
A to když pevně uchopíš ...
04.04.2010 10:08:00 | rezina