Jsi
Anotace: Mé nejlepší kamarádce k narozeninám
Jsi polovina mojí duše,
jsi vlahou rosou ranní.
Jsi má sponka do vlasů,
jsi má krásná paní.
Jsi bílou barvou malíře,
Tvé jméno já vytesám
na skály a pilíře.
Jsi atlantidou,
co zmizela pod vodou,
úzké cestičky,
jenž ke štěstí mě dovedou.
Jsi laguna v písku ztracená,
jsi holubice z dlouhé poutě vrácená.
Jsi má minulost, mé šílenství.
Budeš má budoucnost,
mé poselství.
Komentáře (2)
Komentujících (2)