Anotace: ...
Čtvrtý verš krásně poznamenala Tvá „deformace studiem“; v té „důkazové reakci“ (jak vtipná metafora) se prolíná několik předmětů, které se na báňské škole jistě vyjímají mezi Tvými nejoblíbenějšími (matematika, logika, právo, chemie,...). A ony se nakonec ocitly v popisu Tvého srdečního rozpoložení...
04.04.2010 21:23:00 | Špáďa