Sladění
Anotace: ...to není žádný slib, nebo hloupé řeči, pouze holá pravda :-)
Žil bych jen Tvou láskou, jak tráva v moři,
co naklání se ve vlnách Tvých doteků a citů.
Zrozený s každou vlnou, co zvedá mě nahoru
a stržený další, co táhne ke dnu dolů.
S myšlenkami na vše, čím dostáváš mě,
mé srdce tlouklo by jak Tvoje.
Putoval bych za Tvou duší
...bezhlasně a bez příboje.
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, Kett, ta.cupka, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)