Vy jedni
měsíc dorůstal
jazzové tony zlehka
protínaly tmu
a všechna slova už byla řečena
vy romantičtí cynici
ruku v ruce
tísníme se na
prohnilé matraci
a všechna slova už byla řečena
vy blázniví cynici
hledám zvolna
cestu ke tvým rtům
Nevíš nic
a všechna slova už byla řečena
vy zvědaví cinici
lidé často říkají
že jsem šílená
nevěř jim miláčku
všechna slova už byla řečena
vy zvrácení cynici
Přečteno 460x
Tipy 17
Poslední tipující: ona, drsnosrstej kokršpaněl, enigman, Sima, Vlk v rouše, dandelion-meadow, Bíša, ilona, Marco, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)