Pár slov
Pár slov já věnuji Tvému
čtení.Jsi sám bez lásky
a nic ti není.
Nemáš bol, ani strach z doteků
Které já po stopách házím do
sběru
Posílám pozdrav jen tak letmý
Kdysi dávno,jsi byl vděčný
Těšila Tě moje slova,můj smích
Dnes už jen projdeš jako stín
Zastavíš se a jen tak se ohlídneš
Pak otočíš hlavou a něco mi nabídneš
Za pár drobných co držím v dlaních
Já prosím o jedno tajné přání
Chci být deštěm co tě zchladí
Chci být kráskou co tě svádí
Chci být naděje ve Tvých dlaní
Chci být hvězda co Ti brání
Chci být jen Tvoje, na důkaz lásky
Chci ubrat bolest z jedné vrásky
Pár slov ...mezi řádky....
Přečteno 622x
Tipy 25
Poslední tipující: Mácha, Chico1, Beznadějná, Niky88, jedam, ilona, labuť, zelená víla, Psavec, Giginka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)