ach ta láska
Anotace: zase chvíli žiji
Už mi přestalo slunce svítit,tma mě pohlcuje,nebe nad hlavou se hroutí.Pomaličku jdu tmou za tou svojí jiskřičkou a v té nádherně temnotě cítim něčí dotek,ano!Je to Tvoje dlaň,tvé uklidňující teplo,vím jsi to Ty,moje láska,mé všechno.Toulám se tmou,ale i tady jsou líde,kteří se nebojí.Je mi dobře,teď jsem šťastný,protože Tvé rty se dotkly těch mých,nemám už pochyb jsi to opravdu Ty,lásko.Nepouštěj se mě a neztrácej se mi ve tmě,chci tě mít navždy u sebe,v srdci.Pojď a budeme se spolu temnotě smát,pojď budeme žít,pojď zemřeme.
Přečteno 440x
Tipy 9
Poslední tipující: Niky88, Mraveneček, Koza, Muscl, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)