o lásce
Anotace: proste to co citim
Láska
Láska je svině největší,
ale občas i potěší.
Víc než-li však potěší,
se kvůli ni každý rozbrečí.
Každý jí má rád,
dokud mu jí má kdo dát.
Láska bývá krátká i dlouhá,
však na srdci zůstane vždy šmouha.
Pro někoho hrůza, děs.
A pro někoho otevřený les.
Milovat je tak krásné,
krásně se skládají básně.
Avšak někdy je plná bolesti,
a na cestě k ní je plno rozcestí.
Miluj a buď milován,
protože když miluješ tak si pán ;)
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)