Moje nálada
Osude, jak se ti bránit mám?
Skrýváš se v ústraní a taháš jen za nitky.
Tak řekni kdo je větší srab.
Já, či zmrd co nemá výčitky?!
Jen házej klacky pod nohy,
S menší či větší obtíží je přeskočím.
Ale nehraj si u mě s láskou,
To bolí, na to já nestačím...
Směju se tobě, jak ty směješ se mně!
I chvilka lásky má sílu.
Kašleš na mě, nevadí...,
Miluju! A v to mám víru.
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Javavia, ilona, Boudicca
Komentáře (0)