Tvoje provedení básně je natolik naplněné cítěním, že ve mě evokuje krásný pocit. Jedinečne napsáno. Určitě dostáváš plný počet.
18.12.2005 14:42:00 | Budliky
nechci a přitom musím
dotýkat se tě
neustále
i když to necítíš
A v tom je schované vše, co bys měla vědět...
I když to možná víš, ale nepřiznáváš si to...
18.12.2005 10:14:00 | D.Angel
Zdravím Tě Nausico,děkuju za souznění,které mi dělá fakt dobře a je pro mne inspirací,do dalších bojů..
Líbí se mi zase ta osoba,silueta co se nevzdá,která to VIDÍ a přesto vkročí..
Pěkná báseň
17.12.2005 17:08:00 | older
To vypadá na bolístku lásky, ale i ta jednou přejde. Díky za komentář, já bych tě teď jen opakovala.
17.12.2005 16:12:00 | Epona