Pro co žít
Anotace: Ani nevím, jak jsem na tohle přišla... prostě jsem začala psát a tohle z toho vzešlo
Stojím a zírám do temných vod,
jak pode mnou pění a hučí.
Mořský příboj volá, láká
dolů do svého náručí.
Stojím nad ním a přemýšlím,
vzpomínám, jak mi Tvůj hlas zněl.
Byl jak volání nebeského anděla.
Žel, na bělostných křídlech odletěl.
Tehdy jsem ti chtěl znovu říct,
zašeptat: "Lásko, miluji Tě."
Tys však řekla ta dvě slova,
řekla jsi mi: "Nechci Tě."
A stejně jako poprvé
i teď mé srdce krvácí.
Ani čas tuhle ránu nezahojí,
bolest, ta se neztrácí.
A já tu mlčky naříkám,
už nemám důvod žít.
Mé srdce navždy hořce pláče,
už nemá pro co bít.
Stojím a zírám do temných vod,
jak pode mnou pění a hučí.
A s poslední myšlenkou na Tvůj hlas
skočím do jejich náručí.
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)