Jako dva stromy
Jsme jako dva stromy
co rostou blízko sebe,
když můžou,dotknou se větvemi,
když chtějí,tak vidí nebe.
Jsme na stejné letové hladině,
jsme stejné vlnové délky,
Tvá slova mlčky hladí mě,
když spolu chytáme lelky...
Jsme jako dva malé kamínky
vtavené do skla vitráže,
křešeme v očích plamínky
a jenom čas nám ukáže...
Jsme jako dva letokruhy
na starém peřezu v lese,
těla nám svázali popruhy...
i kdyby Smrt...tak Duši...nám neodnese.
Přečteno 464x
Tipy 35
Poslední tipující: Jahudka167, Gabrielle, BARBYE, Divoženka1, Barunka.K, Písklátko, Romana Šamanka Ladyloba, Maura, Rádoby zoufalá, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)