OBEHRANÁ**
Anotace: To, že zas píšu, není vůbec dobrý znamení. Když píšu, tak jsem totiž vždycky aspoň trochu zoufalá. A marná. x))
Pořád mi šeptáš
ty stejný klišé
do ucha a strašně tiše.
Nedýchám.
Jsme podivně smíření
s věčnou pravdou,
co jsme zrovna skryli
do nedopitý sklenky vína.
Sbírka našich
ranních kocovin
by už dávno
vydala na román.
Jen název by nám
nejspíš chyběl.
Snad…
O lásce bez nás?
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: Tymi14, Zefi, Divoženka1, Fighting Dreamer, Lacosta1, labuť, Agniezka, zenge
Komentáře (0)