Poslední večer
Obláček páry od úst se zvedá,
ruká má tvojí potichu hledá,
vždyť jsi tu ještě před chvílí stála,
pověz mi prosím, kam ses vydala?
Polibkem odloučit prsty propletené,
to se přec nemůže, řekni... že ne?
@>-->--
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: PPetrushka, Elisha, Jiná, ilona, Boudicca
Komentáře (2)
Komentujících (2)