Tančící srdce
Píšu Ti jak tančí bál - bez tebe
jak bez pláště král - bez sebe
tak trochu kapky bytí smáčet v tvých rtech
jak solničku bez soli
Klečí přede mnou podzimní stráň
padají dešťové housle
hrají nám
tu zvesela
voní jak pařížské kvítí
jak hoblinka z pařezu
když uslyším tvůj splín
Pod náramkem touhy
pod náramkem míru
ztrácím sílu
nacházím žár
když zatančily nám barové zpěvačky
tvoji duši posypal jsem bílým pískem
ještě pálil sluneční pouští
odsedlal ji a pak vypil
jak obrazové tapisérie z jízdárny času
Přečteno 404x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Elisha, Špáďa, Divoženka1, Jana M., carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)