Myslím že je to napsáno rovnou hrotem srdečním.. a ta změt pocitů a že nevíš co ted s nimi z nich přímo tryská...
Běž umýt nádobí a pak co nejdřív vypadni z toho hnízda.
Máma by se zbláznila a ty o ni nakonec přišla a at je jakákoliv je to tvá máma ..pouto které nejcennější jež nejde zrušit. Já tu svoji v tvém věku taky nemusela a to jsem se nepotýkala s tím okolo co ty.Ted bych ji nevyměnila za nic nic na světě..
Nedechnout vydechnout ... a drž se držím ti palečky.
20.04.2010 11:55:00 | Nút