Dívka z obrazu
Anotace: nechám se vést - tak mě veď
Sbírka:
Míša T.
tak už půjdu spát
a neotočím klíč
snad nemusím se bát
že ráno budeš pryč
když usíná můj svět
probouzí se nový
jsi tu se mnou zpět
a co bude dál kdo ví
v tomhle světě je mi líp
ale chci vstát a být s tebou
já chci jen a jen tě ctít
jestli jdeš tak vem mě s sebou
teď už konec dotazů
už nejsem malé dítě
krásná dívko z obrazu
miluj mě - já miluji tě
Přečteno 507x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, Okřídlená Lištička, Psavec, Klára Birkášová, carodejka, modrá..., labuť, Kars, CULIKATÁ, Giginka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)