OSUDNÁ
Nežne ma drží za vlasy
šepkajúc "Ostaň, aká si!"
očami do srdca vpíja sa
(Zase v tom lietam dofrasa!)
Pomaly blíži sa k duši
víťazstvo svoje tuší
veď už som celá nesvoja
(zase sa vzdávam bez boja!)
Len chvíľu, malý okamih
(akoby vytrhnutý z kníh)
kladiem mu otázku na telo
"Budeš ma milovať?"
Nesmelo
vyriekne odpoveď mlčaním
Odchádza. Smutno je za ním.
Ježia sa chĺpky na koži.
Náhoda?
Osud?
Dar Boží?
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Jenda P., Dreamy, modrá..., Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)