Náš den
Anotace: Není nic krásnějšího...a jestli ano,seznamte mě s tím
Do horkého rána vlají hřívy koní..
Vzduch svobodou nám dvěma voní.
Pod kopyty se tráva k zemi vine.
S tebou čas rychle,jak řeka plyne.
Z koňského hřbetu má svět příznivější tvář.
Teď nevíš,co znamená podlost,zlost,či slovo lhář.
Koňská nevinnost neumí lhát.
S jejich dokonalostí nemusíš se bát.
Je nám krásně,ať to trvá do skonání..
V dnešní den se naše srdce lásce neubrání...
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Lugburz, Eru Alonnar, Ismedea, Agniezka, CULIKATÁ, Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)