cízi rada
Anotace: určitě to každej známe .. když si necháme poradit od někoho jiného a nedržíme se svého srdce
Láska je hezká,
však hezčí je věrnost.
Bez ní láska pouhá malichernost,
Miluj toho koho máš rád a neboj se zrady..
Drž se svého srdce a ne cizí rady
Komentáře (1)
Komentujících (1)