Hledání lásky
Kdyby se tvá slova vyplnila
a vše tvá přání se skutečností stala.
Kdyby láska všechna srdce naplnila,
a pro mě láska, taky zůstala.
Kdyby se jen kousek lásky našel,
a jen pro mě nalezen byl.
Tak bych pro ni světa kraj prošel,
a jen pro tu lásku žil.
Jenže svět je širá pláň
a láska se vněm snadno schová.
Já přijmu tvoji dlaň,
dlaň, která lásku chová.
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: ta.cupka, Iwetta, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (0)