Na řasách Tvých
Anotace: Výkřiky do tmy.. psané 14.2.2010
Co všechno pro Tebe,
udělat bych měla,
aby mě Tvá duše
zase zpátky chtěla.
Ta nevědomost,
srdce mé rozbíjí.
A vše mezi náma,
postupně zabíjí.
Sakra... řekni mi...
Co všechno splnit
a udělat pro tebe mám?
Aby zas štěstí a láska
vrátila se k nám.
Právě teď...
Na řasách Tvých
slza má ulpěla,
proč stále tvrdíš,
že plakat bych neměla?!
Když právě teď,
se steskem a žalem
duše má bojuje.
Mé srdce za to nemůže,
že Tě stále miluje!
Přečteno 420x
Tipy 13
Poslední tipující: Karmínka, Házté, jaroslava anna, Kajaro, Niky88, Charibeja, Raziel PsyDearth Characith, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (5)
Komentujících (5)