Anotace: ..juchůůůů..jsem babička (nadruhou).. :-))) ..kluk Maxim..váha 3,77.. ..a vyskočil fofrem v 17,05.. :-)))
... nic člověka
nedojme víc ...
Než dojem
že nežije zbytečně
a má
v něčem a NĚKOM
POKRAČOVÁNÍ ...
což ale vůbec nic nemění
na smutném faktu
že vlastně jen naplnil
výrobní plán ...
a víc už tu nemá ...
***-- .... co pohledávat ... :-
*
12.04.2010 18:16:00 | HarryHH
V 17,05 rozzářil se svět....
Z celéhosvéhošerpíčího srdíčka Ti babčojednanadruhou
G R A T U L U J I!!!
07.04.2010 14:04:00 | Šerpík 1
Přišel a příjdou další po něm
do světa co sklání se nad propastí,
ať očistným napřímí svět ohněm
a vlast opět nazývají vlastí
pevně ať vládnou nad posmutnělou zemí
co slovem nevlastním je zasažena
a pole pustnou, chřadnou bez osení,
ať vlajku zvednou, co napůl vytažena
ať jejich hlas se opře v chrámů klenby
svých otců se ctí by splatili dluh
a neznají pach kouře, jekot střelby,
tak pomoz jim a pomůže i Bůh
***
Jiří senior
07.04.2010 07:59:00 | j.c.
Tož takovou radoST ti ze srdce přeji, a ať roste ve zdraví a pohodě!
06.04.2010 23:40:00 | Zasr. romantik
babičko krát babičko
užij si to kratičko
než naděješ se
čáp zas letí
a ty budeš
natřetí
06.04.2010 21:26:00 | a_tao