Proč jsem stále nepřestal...
Anotace: At už je to jakkoliv osobně si myslím že jsem se touhle básničkou(?) výjadřil tak jak jsem potřeboval :)
Proč jsem stále nepřestal?
Možná pro tvé oči
Pro dvě růže na úbočí
Možná pro tvůj svůdný hlas
Co chtěl bych slýchat zas a zas
Možná pro tvé pohyby
Vždy lačné a bez chyby
Možná pro tvůj cit, co ti sluší
Velký hřejivý svit, ve tvé duši
Možná pro tvé jemné dlaně
Jak klávesy na pianě
Možná pro tvůj úsměv zářivý
Ten zadarmo lék léčivý
Možná pro tvůj sexappeal
Co mně mockrát oslepil
Možná pro tvé vady
A vůbec pro to že si tady
Možná pro tvůj piedestal
Proto jsem stále nepřestal…
Přečteno 459x
Tipy 12
Poslední tipující: Sýkorka07, Rootness, ta.cupka., labuť, Skalsky Pavel, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)