Self therapy
Pulrok pomalu dojida
tezce stravitelne kousky z "MY"
Stale trochu mrzuty ze zimy
bojuje s mesici jarnimi
Srdce stale krvaci
daleko v minulosti
Zivot se vytraci
zanechava shnile kosti
Nic, i jarmark je pro me pustinou
kdyz nemohu byt s tou jedinou
ěščřžýáíéů( pro splnění podmínky diakritiky)
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: CRASH, ilona, Strixa, Zorenka Ježková, aniger, Verena, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)