Nájdem si..
Anotace: .. ružový vesmír
Nájdem si ružový vesmír
tento je príliš tmavý
taký svet z ruží vzkries mi
kde nemám tieň popolavý
s ružovou tmou, kde nocou
iba dvoch zreníc čerň je
s reliktnou pra-pra-mocou
vládnu jej nedozierne
tajomné hĺbky bez dna
a všetka ruží vôňa
mizne v nich.. iba jedna
vonia mi ruža
- Ona
Přečteno 363x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stmivani.na.lepsi.casy, Koza, sophia92, Holis, Mbonita, hašlerka, Doradan, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)