Pieta noci
Neporušíme tmy pietu,
ani slůvko nešpitnem,
tvůj polibek dá teplo světu,
pod jarním deštěm půjdeme ven...
Smaragdovou nocí, s vůní šeříků,
časem v patách a na dlaních,
s doteky jara, dáme se do smíchu,
až můj svět skryju v očích tvých...
A v dešti drobných žlutých květů,
já obejmu tě, jen tebe, jen
ať neporušíme tmy pietu,
ani slůvko nešpitnem...
Přečteno 394x
Tipy 27
Poslední tipující: Lenullinka, Petulindas, harmony, jarmil, hašlerka, Iwushak..., Psavec, Qiana, Vlk v rouše, LordSet, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)