Srdcerváč
Anotace: Noční můra opředená krutou nití života....určitě se najde nějaká,která v tomhle najde kus pravdy a velkou dávku reality
Anděli můj,podej fáč.
On je krutý srdcerváč.
Trhá bezcitně mé snění..
Ve zlo všechno krásné mění.
Bere mi všechno,už i víru..
On je sám ďável,cítím z něj síru..
Dokonce i vůni pekla..
na srdci jsem šutr vlekla.
Tys byl lunou,já tvoje víla...
Už je konec,došla síla.
Nechcu ti říkat příteli..
Jsi jen ten,co spí v mý posteli.
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Eru Alonnar, CULIKATÁ, Isquieasuus
Komentáře (4)
Komentujících (4)