Kytarové sólo...
Anotace: nikdy nezapomenu. Zřejmě si to nikdy nepřečteš, ale ono to je jedno...
Chce se mi brečet ze všech pocitů, které se mi honí hlavou.
Ovládají mé tělo a slzy v očích plavou
Zrovna je půlnoc, doba truchlivá
Vzpomínám si na tu chvíli, i když byla jen prchlivá
Hladil si mě a objímal, neříkej že ne!
Při zvuku kytary mé tělo si vždy vzpomene
Dobře si pamatuji na ten okamžik pouhý
trval jen chvíli, ale byl plný touhy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)