Mé prázdné řádky
Mé prázdné řádky
zůstanou navždy
dokud je vlastně
nespolkne prach,
Umět se narodit
to zvládne každý
a umět zemřít?
Z toho mám strach.
Do Tvého těla
zvolna se vkrádám,
padají mraky
za skřeku vran.
Život je sklenka
tak křehká, strádám
kdy vyjdem z brány
všech věčných bran?
Život je krátkým
dotekem Země,
svou dlaní setřeš
z čela mi pot:
„nemysli,“ řekneš
„přitul se ke mně,“
a přání čehý
zůstává HOT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)