Nemocná láskou
Anotace: Vyznávám se zvláštně...
Jsi jako nemoc,
která se usadila pod kůží
a nevyléčí ji žádný lék.
Neexistuje.
Možná jiní mají vztek.
Ale já tě zbožňuji.
Nechci opustit tuhle svou chorobu.
To ani nejde.
Ztratit nejcennější osobu.
Jen tak.
Z nudy.
Píšu různé bludy.
O tom, že svět bez tebe.
Neaspiruje na nebe.
Ale dokud mám po kom toužit.
Donutím čas se jen ploužit.
Abych umírala dobu dlouhou.
Na tebe.
Umřu nevyléčitelnou touhou…
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, rezina
Komentáře (0)