Opět je tu Noc
Anotace: .. na dobrou noc pro Miláčka:) .. i když nejsem básník, tak jsem se pokusila o toto...
Sbírka:
Básně pro mou Lásku...
Tak je tu další noc,
a mě se stýská strašně moc...
Kdepak jsi?
Toť otázka, kterou se stále ptám,
když ke spánku uléhám...
Hlaď mě...
Líbej mě...
Miluj mě...
Toť jsou mé sny, kterými blouzním,
a po Tobě tak blázním... Má Lásko!
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Neldor
Komentáře (0)