Kolik máš vlasů
Až by uvízl ve spárech noci
poslední paprsek sluneční
rozňal bych na stole svíci
však víš… přeci tu sváteční
Za svitu plápolajícího plamene
vlásek po vlásku bych ti spočítal
svázal je do jednoho pramene
a s ránem polibek ti do něj dal
Asi zvláštní to noci strávení
aspoň bych však neměl můru
zapomněl na všechna trápení
ale ty bys nevydržela vzhůru…
Přečteno 405x
Tipy 14
Poslední tipující: Lioness, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, Koza, Sidonie89, Niky88, carodejka, Házté, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)