Kde je láska?
Denní světlo v tvých očích
Temnota to jsem já bez tebe
Svit měsíce je příliš krásný
Chci jen držet svou lásku
Aby nemohla uniknout
Nechci žádné smutky
Chci jen vědět
Kde je láska?
V každé duze po dešti?
Ve větru prohánějícím se v korunách stromů?
V noční obloze,luně,hvězdách?
V hlubinách oceánu?
Jak jsi mohla říct že je pryč?
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)