Tak často
Anotace: Tak, po malé odmlce další jeden můj pokus o sonet.
Často, když spím, hraji
si s loknami tvých vlasů
v barvě, co nosí havrani
ze starých dobrých časů.
Často, když spím, hledím
do tvých očí jiskřivých,
okouzlen jako vždy předtím,
v těch časech minulých.
Často, když spím, líbám
tvé sladké horké rty
podobny divokým vlnám,
co přinesly zkázu Atlantidy
Nemohu jinak, než jen hlopupě snít,
tys nechtěla mě ve svém životě mít.
Přečteno 405x
Tipy 12
Poslední tipující: Marsinka, susana načeva, Aro, Labanda, jaroslava anna, JohnyD., CULIKATÁ, Agniezka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)