Sním
Anotace: Lyrika/Ze sbírky On ženatý, ona vdaná
Snilo se mi o lásce, za nocí hvězdnatých,
růže mi do oken voněly.
Sladké vzpomínky, do fantazie zajatých,
jedna druhou lehce míjely.
Měsíc to však nebyl, kdo se mnou tajně líhal
a objímal v čase svítání.
Kdo jiný než ty sám! Při svitu hvězd mě líbal.
A našeptával sny do spaní.
Zavírám oči a sním si o své lásce dál
o dotecích tvých v mém pokoji.
Jsem diskrétní, tak mlčím. Ty pravdy by ses bál.
Sny, miláčku, ty svět nebolí.
Přečteno 548x
Tipy 15
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Bíša, Házté, ilona, hašlerka, Psavec, modrá..., danav, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)