Tvé záhadné oči
Anotace: Neznám záhadnější oči ;-)...
tvé záhadné oči mě fascinují,
jak v mžiku jen barvy mění
a ve spánku pozorují mě.
Tvé oči jsou jiné, když zlobíš
jemně je mhouříš
a culíš se na mně.
Jsou skoro celé zelené tvé oči,
když hříšná myšlenka ti do hlavy skočí
a zubíš se na mně.
Občas, když bledě modré jsou tvé oči,
uklidníš trošku mou duši
a však ty zlobíš mně stále!
Pak ve spánku tvé oči otevřené
hleděli na mně rozjařeně
a tys mně polekal.
Přečteno 575x
Tipy 11
Poslední tipující: RešHeNúnHe, J.U. Ray, Vanilková Ninja, ilona, Ivan Švec, JohnyD., BARBYE, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)