minulost
Anotace: krátká úvaha o minulosti
minulost je jen vzpomínkou,
která nás saje,
saje a rmoutí
a jen snáma si hraje.
trhá naše srdce,
hraje si s city,
řeže jak nože,
ostré jak břity.
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Izza, CULIKATÁ, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)