Anotace: dnešní den jako by mi duše říkala, že jdu špatnou cestou a já to vím, s osudem se těžko zápasí a potom je to tak lehké. Asi co si člověk má prožít to si prožije, né vše jde změnit.
občas člověk neví, jestli je větší odvaha zůstat na TÉ cestě, nebo změnit směr...
09.04.2010 18:01:00 | KirstenSnipe