Vymazat z paměti
Můžu roztrhat papír s Tvojí adresou,
můžu doufat, že Tvé jméno ptáci odnesou.
Můžu spálit Tvoje fotky,
a z koberce Tvé vlasů smotky
vytrhat.
Můžu si sny o někom jiném
nalhávat.
Můžu chtít zapomenout
Tvoje polibky,
v srdci mi na ně stejně zůstanou
ze vzpomínek střípky.
Já vím, je to nemožné
zapomenout na vše
a bylo by bezbožné
zabíjet takhle Lásky naše...
A jak už to bývá,
odvahy moc nezbývá,
nenechám Tě přece, Lásko,
nenechám Tě umřít zaživa!
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)