jeptiščino roucho
…. A tichá jeptiška
brouká si svou píseň
na dně propasti
kde slyší ozvěny skřítků,
menších než obr…………..
a tehdy roste její síla
touhy po svobodě
která odplouvá
v mraku černi
pohlcená v rudém závanu
zapadajícího slunce………
tou touhou planu
i já
uvězněná
pod rouchem…..
.
.
.
jeptiščiným
Copyright © 2010,Caracol
Přečteno 415x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, Boscai, Oťas, Holis, Psavec, harmony, CULIKATÁ, labuť, Cybermud, malý lachtánek, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)