smutná....
Anotace: o jednom malém útěku....
Schovám se tam, kde jsem dříve byla....
Jen Tvá vůně nějak nejde smýt a ulpívá na kůži jak cejch
nocí plných milování.
Schovám se tam, kde jsem dříve byla....
Jen Tvé doteky musím vzít s sebou, odřely mě do krve a pálí
po nocích plných milování.
Schovám se tam, kde jsem dříve byla...
Než popletla jsem, co se dalo.
Tak docela jednoduše
Přečteno 373x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jiří I.Zahradník, Sima, enigman, Divoženka1, labuť, Koza, NikitaNikaT., kaaamiiii
Komentáře (4)
Komentujících (4)