Krásný smutný den
Anotace: Sice by mohla vypadat, že patří do "zklamání", ale nepatří ;-)
Krásná vábivá potichu sedíš,
smutně se díváš, na co pak myslíš?
Polibky ustaly, ruku jsi pustila,
to ráno láska tak velice bolela.
A přeci krásný den i tak to byl,
v náručí držet Tě, pro to sem žil.
Miluji Tě.
@>-->--
Přečteno 496x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (0)