Osude stůj
Anotace: Potkala jsem ho ráno...
Kdo jsi, že se tak na mě díváš?
Jsi divný,proč mě pořád hlídáš?
Jsem osud co prošlapal pár bot
Toulám se ulicí, jako cizí host
Proč jsi tu dnes tak časně ráno?
Vzal si mi smích už kdysi dávno!
Přišel jsem ti dát jednu otázku
Čekám na společnou noční procházku
Chceš vědět jestli řeknu ano?
Odejdi,vždyť to bylo kdysi dávno!
Jsi opilá a krásná jako touha
Máš oči svůdné,mohu jen doufat?
Nemám nic, co ti mohu jen tak dát
V duši zmatek a v lásce krach
Osude stůj...mám strach!
Budu u Tebe...pořád...snad...
Přečteno 471x
Tipy 20
Poslední tipující: P.P.S., ilona, Psavec, hašlerka, Niky88, Já Esther Ruth, Giginka, Agniezka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)