..??
Má láska k Tobě byla jak voda jasná
osud to ví, se mnou nebudeš šťastná
srdce bez Tebe puká žalem
stejně byli jsme spolu - málem.
Nevím proč štěstí mé lásce nepřeje
plamínek v srdci už dávno nehřeje
shasila ho bolest a smutek
asi jsem nečinil dobrý skutek.
Teď však mi svítá nová naděje
plamínek rozsvítí a srdce zahřeje
Jen kvůli tomu, že vše zpraví čas,
už nemám sílu Tě milovat zas,
Tak lásko, teď říkám Ti sbohem,
kdo jsem, nebudeš vědět za rohem...
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Básničkáříček
Komentáře (0)