Láska nestačí..
Anotace: Někdy jen ta láska nestačí.. Musí být i něco víc ale co?
Můžu být dobrý rváč,
Můžu být skvělý hráč,
Můžu sílu a vůli mít..
Můžu kterou chci mít..
Ale stále o tobě musím,
jen snít..
Nespím jen svůj žal,
pitím utápím..
Po nocích vzlykám,
a slzám propadám..
Stále jsi mého srdce paní,
ale tvé už získal někdo jiný.
Tak proč žít bez tebe,
nedokážu?
Volám tvé jméno,
a slyším jen ticho.
Dal bych ti vše zemřel,
jen abys byla mou paní..
Miluji tě marně čekám..
Protože vím že zde jen láska nestačí..
Komentáře (0)