Když usínám
Anotace: Nestačí mi objímat jeho plyšáčka... Je mi smutno... A když nás dělí tolik kilometrůa nemůžeme být spolu, aspoň mu píšu básně...
Sbírka:
Píšu Ti nehty na záda...
S Tvým medvídkem v náručí usínám denně,
on však nehladí mě, nešimrá, nelíbá mě jemně.
Je v něm kousek Tebe, však nejsi to Ty,
už chci být s Tebou a líbat Tvé rty.
Miluji, když dlaněmi mi bloudíš po těle,
miluji, když kočkujem se vesele.
Jsi mým sluncem v chmurných dnech,
jsi ten, co dlouho už bloudil mi v snech...
http://nd03.jxs.cz/376/685/c71ed5952d_63938206_o2.jpg
Přečteno 538x
Tipy 8
Poslední tipující: MRF, Házté, ilona, Holis, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)