ČEKÁNÍ V PODHRADÍ
Anotace: věnováno Bibince báseň napsaná na zadaná slova:čekání,podhradí,zatmění,vlnka
ČEKÁNÍ V PODHRADÍ
Jak nevěstina slza padla na mne vločka,
já sám, kleče v podhradí, čekám na Tebe,
prý kdo si počká-ten se dočká,
vždyť jednomu tak nevadí ani ponížení,
když má vstoupit na nebe!
Doufání je květina co zatmění
změní na naději a čas je ta vlnka
co do kořenů brnká-a Ty víš-
že vykvete ještě dnes, nejpozději.
A tak sám klečím v podhradí-nespěchej,
mě nevadí to čekání, když vím,
že si jednou povšimneš-pokyneš-
a já se napřímím!
Přečteno 444x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, harmony, zenge, divoska_jaja, Květka Š., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)